Video-Resumen Mundial Sevilla

Ayer encontré este corto pero interesante video, es un resumen de 4 minutos de la prueba femenina y masculina de 25 km del Mundial de Sevilla dónde se puede ver cómo nado y me avituallo... aquí os lo dejo:


Comentarios

robert mayoral ha dicho que…
quina passada, suposo que s'ha d'acostumar molt el cos per aquest tipus de proves...ja saps que l'any que ve faré l'estret?? i aquest any la Bocaina??'
Jetlag-Man ha dicho que…
¡6 horitas así!...
LLUC ha dicho que…
hola elena, m'ha arribat el teu comentari al meu blog, m'ha sorpres molt ja que també he seguit la teva trajectoria una mica, ara estic lluny (almeria) i no m'arriba tanta informació de la natació catalana encara que estic atent als aconteciments que participes ja que soc un pasional de la llarga distáncia, aixi que ara ja se on buscar, jeje.

records a sergi el teu mister, ja el veuré a terrassa i també a yurema que encara no he pogut felicitar-la per la seva classificació i suposo que tu la veuràs més aviat que jo, i a tu ENHORABONA PELS 25KM.

llucnatacio.blogspot.com
daniel leiva posadas ha dicho que…
hola elena ,encantadisimo de conocerte, tendrias que a ver visto la cara que puse cuando vi este video, jamas habia visto algo asi... y es que la verdad que me apasiona este mundillo del ultrafondo y tenia muchas dudas de como seria un avituallamiento asi. Espero algun dia poder participar en algo asi!! no me morire sin intentarlo!! UN SALUDAZO CAMPEONISIMA!!
xavi marina ha dicho que…
enhorabuena campeona!!

tu si que vales!!

que dureza, y encima con béstias al lado que te impiden ir cómoda.

me has dado mucha fuerza