Entre las mejores deportistas de Mataró



Mañana es el día del deporte en Mataró, ya que como cada año se celebra la Nit del Esport donde se premian a los mejores deportistas nacidos en Mataró o que compiten por algun club mataronino de cada categoría y a los mejores equipos de Mataró, segun los resultados obtenidos la pasada temporada.
Por tercer año consecutivo, estoy premiada y entre las mejores cinco deportistas a nivel Senior, entre las que hay la Olímpica en basquet Núria Martínez, o la finalista mundial en tenis de mesa Gàlia Dvorak.
Los resultados obtenidos la pasada temporada y que me han llevado a este reconocimiento son:

- Plata en el Open de Francia de Aguas Abiertas - 25 km
- 8a en la Copa de Europa de Aguas Abiertas Navia - 5 km
- 22a en la Copa del Mundo de Aguas Abiertas Sevilla - 10 km
- 5a en el Campeonato de España de Larga Distancia en piscina

A más a más este año también estoy nominada con el equipo femenino del Centro Natación Mataró, que (en modalidad de piscina) ascendimos a División de Honor el año pasado por segunda vez en la historia del Club.

Toda una motivación dos dias antes de partir hacia Sierra Nevada.

Comentarios

robert mayoral ha dicho que…
a ver si tienes suerte! aunque para mí tu eres la campeona!
karli ha dicho que…
Hola Elena, soc en Karli i soc de Mataró tot i que ara visc a Premià de Mar, ja et felicito nomes per la nominació, Mataró es una ciutat que treu molt bons esportistes a tots els nivells i nomes per estar en la llista ja es un bon premi, a veure si tens sort i pots guanyar!
no serà fàcil, la Nuri amb el basket i la Galia amb el tennis taula han fet coses prou importants, però tu tambe tu mereixes, ànims!!!
Oscar 1977 ha dicho que…
Molta sort, Elena!!! Tan sols estar nominada ja és un gran èxit, esclar que amb el teu curriculum no m'estranya. Jo vaig estar-ho dos cops a Sant Boi i tan sols vaig quedar finalista, però ahí està. Sort!!! ja diràs...
robert mayoral ha dicho que…
com va anar la gala????
Elena ha dicho que…
Gracies Robert!! La gala va anar be, em van donar el 5e premi Absolut i dos reconeixments per equips, a veure si puc aspirar a més l'any que ve!

Hola Karli! Jo també visc a Premia de Mar, moltes gràcies pels anims! No va poder ser i em vaig emportar el 5e premi, però estic satisfeta... l'any que ve amb una participació mundial a veure a que puc aspirar!

Gracies Oscar!!